Somepaketit

Sosiaalinen media on nimensä mukainen. Vain olemalla aktiivinen ja jakamalla sisältöä voit saada näkyvyyttä yrityksellesi. Mitä parempaa sisältö on, sitä enemmän näkyvyyttä. Tämä vaatii tietysti resursseja; aikaa ja ammattitaitoa, joita ei omassa firmassa välttämättä ole. Siksi tämän palikan voi helposti ulkoistaa.

Kehitimme seuraavat paketit, joiden avulla somemarkkinointiinne saadaan puhtia. Työtuntien puittessa pidämme palaverit, teemme suunnitelmat ja kuvaamme esimerkiksi ravintolanne uuden menun annoksia. Markkinointirahan käytämme somessa maksullisen mainonnan pyörittämiseen ja parhaan tehon varmistamiseen.

somepaketti - normaali

Somepaketti – normaali 990€ / kk

10 työtuntia + 250€ markkinointirahaa
Palaverit, suunnittelu, valokuvaus. Muutama postaus ja niiden buustaaminen oikealle kohderyhmälle somessa. Seuranta ja raportointi.
FB ja/tai Instagram

somepaketti - laaja

Somepaketti – laaja 1990€ / kk

20 työtuntia + 600€ markkinointirahaa
Somestrategian luominen ja kehitys. Somekilpailuja. Palaverit, suunnittelu, valokuvaus. Muutama postaus ja niiden buustaaminen oikealle kohderyhmälle somessa. Facebook canvas myös mahdollinen. Seuranta ja raportointi.
FB ja/tai Instagram.

Hintoihin lisätään alvit.

Ota yhteyttä

Muutama esimerkki projektien varrelta, miksi someen kannattaa panostaa

Riesling-viikot kuvakilpailu

Riesling & Spätburgunder -viikkojen kuvakilpailu on jo legenda. Kuvakilpailun hallintaan löytyy kätevä työkalu nimeltä Woobox.

 

Reseptitaivas olutpata

Reseptitaivas.fi postaa joka päivä ruokasuosituksen Facebook-seuraajilleen. Ne tavoittavat laajalti ilman markkinointirahaa.

 

saksan viinit kilpailu

Somessa olevan kilpailun palkintojen ei tarvitse olla erityisen kalliita. Hyvä fiilis on kaikkein tärkein ja osallistujia riittää.

Lue myös Facebookin uudesta hienoudesta nimeltään Facebook Canvas.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä. Se ei mitään maksa.