Graafinen suunnittelu

Yrityksen brändi perustuu visuaaliseen mielikuvaan. Visuaalisuus viestii yrityksen arvoista. Graafiseen suunnitteluun kannattaa laittaa panoksia. Ei ole yhdentekevää mille yrityksesi markkinointi näyttää.

Graafinen ohjeisto toimii pohjana kaikelle yrityksen markkinoinnissa käytetylle materiaalille. Graafinen ohjeisto käsittää yrityksen logon ja / tai yritystunnuksen, fontit, värit ja mahdolliset muut graafiset elementit, jotka toistuvat läpi yrityksen viestinnän, oli kyseessä verkkosivut tai printattu esite.

Logosuunnittelua

Curry Palace
Kimmy Photonics logo

Yritysilme

Yrityksen graafinen ulkonäkö ei ole yhdentekevä. Hyvin suunniteltu yritysilme viestii luotettavuudesta, osaamisesta ja pysyvyydestä. Kilpailutilanteessa kaikki osa-alueet vaikuttavat tarjousten läpimenoon, joten kannattaa pitää huoli siitä, että näyttää toimintakykyiseltä yritykseltä.

Logon lisäksi suunnittelemme; käyntikortit, websivut, lomakkeistot, ruokalistat, teippaukset etc. eli kaiken sen, mitä yrityksesi tarvitsee näyttääkseen uskottavalle.

Ravintolamarkkinointi lähtee yksilöidystä graafisesta ilmeestä.
Rakennusalalla hiottu graafinen ilme edesauttaa luottamuksen syntymistä pitkissä alihankintaketjuissa.

Bannerituotanto

Internetmarkkinointi toimii pitkälti erinäköisten ja kokoisten bannereiden varassa. Olemme tehneet niitä vuosien varrella satoja, tässä pari esimerkkiä.