Google Ads – markkinointi

Kasvata myyntiäsi verkon kautta. Google Ads on tehokas tapa kalastella potentiaalisia asiakkaita netin syövereistä. Systeemi on osaavissa käsissä erittäin joustava ja edullinen. Budjetin ja strategian voi säätää juuri sinun yrityksellesi sopivaksi.

Google Ads (entinen Google Adwords) tarjoaa varsin kattavan valikoiman erilaisia kohdennusmahdollisuuksia, joita yhdistelemällä päästään tarkasti kohderyhmän ytimeen. Esimerkiksi paikallisille yrityksille, kuten ravintoloille löytyy postiosoitteeseen kytkettävä kohdennus. Aikarajoitteiset ja demografiset kohdennukset ovat tottakai myös käytössä.

Google Ads hakusanamainonta

Tarkoittaa yksinkertaisesti niitä tekstilinkkimainoksia, joita näkyy kun haet jotain Googlesta. Google Ads puolella määritellään hakusanat, joiden yhteydessä mainoksesi näkyy. Klikkihinta määräytyy mm. hakusanan kilpailutilanteen mukaan – vähän kuin huutokaupassa istuisi. Useimmiten klikkaajia saadaan jo muutamalla kymmenellä sentillä. Esimerkkimainos alla.

Googlen Display-mainonta

Perinteinen bannerimainonta Googlen mainosverkostoon kuuluvilla sivustoilla. Visuaalisena mainosmuotona tällä voi tehdä omaa brändiä tunnetuksi kohderyhmässä. Hinnoittelumalli usein CPM (cost per mille) eli tuhat mainosnäyttöä. Näyttöpohjaisuudestaan huolimatta, mainoksen klikkaajat ohjataan juuri sinne minne mainostaja haluaa.

Kaiken meillakotona

Pakettimme Google Ads -mainontaan

Kaikki pakettimme ovat ”avaimet käteen” periaatteella. Ne sisältävät niin työt, Googlen maksut ja tilin hoidon, kuin analysoinnin sekä raportoinnin. Perustamme tarvittaessa asiakastilin. Kuukausibudjetin ylitysvaaraa ei ole.


Startteri

350€ / kk + alv.

Tällä paketilla näet kuinka kävijämäärät nousevat yrityksenne sivuilla, joka todennäköisesti tarkoittaa hyvää myynnille.
Sisältää 200€ kuussa hakusanamainontaan, aloituksen, mainokset, 1-3 h huolenpitoa kuukaudessa sekä kuukausiraportin.


Buusteri

750€ / kk + alv.

Tällä paketilla näet kuinka kävijämäärät nousevat yrityksenne sivuilla / verkkokaupassa ja myynti melko varmasti lisääntyy.
Sisältää 475€ kuussa hakusanamainontaan, aloituksen, hakusanamainokset, 2-5 h huolenpitoa kuukaudessa sekä kuukausiraportin.


Mestari

1500€ / kk + alv.

Tällä paketilla tehdään huomattavaa taktista kävijämääräkasvua, verkkokauppaa sekä tarpeen vaatiessa myös brändiarvoa nostavaa bannerimainontaa. Myynti ja tunnettuus kasvaa.

Sisältää 900€ kuussa hakusana- sekä display-mainontaan, aloituksen, hakusanamainokset, 6-8 h huolenpitoa kuukaudessa sekä kuukausiraportin.


Otathan yhteyttä? Hörpätään kahvit. Siitä ei mitään laskuteta.

Google ads – automaattikohdennukset

Googlen automaattikohdennukset eli Automatic targeting in Google Display ads tarjoavat laajennettua näyttöpohjaa display-mainoksille. Esimerkki: Remarketing -kampanja, jota näytetään vain firman sivuilla käyneelle. Näkyvyyttä voidaan laajentaa niille, jotka osuvat samaan profiiliin, kuin firman sivuilla käyneet. Tämä toimii hyvin niche-asiakaskunnassa, jossa sivuilla kävijöitä on vähän, mutta niillä on varsin tarkasti kohdennettava käyttäjäprofiili.

Rajallisella budjetilla liikuttaessa kannattaa Googlen Display ads optimoida Conservative targeting -vaihtoehtoon. Toisena vaihtoehtona löytyy Aggressive targeting ja sitä voi nimensä mukaan käyttää agressiivisempaan, mutta CPA:n puolesta hinnakkaampaan kampanjointiin.

Tässä malli eräästä kampanjasta, johon otimme Conservative targeting:n käyttöön. Merkille pantavaa on, ettei CPM hinta muuttunut minnekään.