Facebookin Instant Experience on koukuttava minisivusto

Facebook Instant Experience on minisivusto Facebookin sisällä. Käyttäjä voi selata Instant Experiencen mobiililaitteellaan poistumatta Facebookista. Etuna ulkopuoliseen kampanjasivuun verrattuna on nopeus ja tehokkuus – myös kustannustehokkuus.

Yllä olevan mallikampanjan sivulla vietettiin k.a 38 sekuntia eli luettiin nopeasti, mutta kokonaan.

Sivun voi brändätä täysin asiakkaan näköiseksi. Sivu voi sisältää tekstiä, kuvaa, videoa etc. eli koko mainosviesti voidaan pukea varsin koukuttavaksi. Ja kiitos Facebookin miljardeilla dollareilla rakennetun tekniikan, vaivattomasti koettavaksi.

Case-esimerkki – viinillinen joulukalenteri

Toteutimme Saksan viinitiedotukselle vuosina 2017 ja 2018 Instant Experiencellä toteutetun joulukalenterin. Joka päivä ilmestyi Facebookin uutisvirtaan (viinistä kiinnostuneiden kohderyhmään) Instant Experiencellä tehty luukku, jossa kerrottiin saksalaisista viineistä sekä viinialueista.

Katso mallivideo FB-sivuillamme

Instant Experience on tekninen kuori sisältömarkkinoinnille

Vaikka Instant Experience (karmeasti suomennettuna pikakokemus) on teknisesti erittäin toimiva alusta, niin edelleen pätee vanha totuus; sisältö on kuningas. Huolella suunniteltu ja toteutettu viesti johtaa varmimmin konversioon.

Me autamme teitä materiaalin suunnittelussa, toteutuksessa ja myös teknisessä toteutuksessa. Myös mainonnanhallinnan voi ulkoistaa meille. Ota rohkeasti yhteyttä – keskustelu ei maksa mitään.

Videomalli: American Express

No comments

You must be logged in to post a comment.